Een paar goede tips kunnen zowel de masseuse als de ontvanger enorm helpen. Dit artikel staat vol met waardevolle adviezen die u op weg kunnen helpen in het rijk van de massage.

 

Drink water nadat u een massage heeft ondergaan. Drinkwater zal helpen om de giftige stoffen uit te spoelen. Probeer twee of drie glazen in het uur te drinken en niet minder dan acht glazen in de volgende drieëntwintig.

 

Als het erop lijkt dat je onderwerp goed reageert op een bepaalde techniek, blijf dan masseren in dat gebied.

 

Probeer een goede massage per week te krijgen. Veel mensen vinden dat regelmatige massages zowel hun humeur als hun gezondheid in het algemeen ten goede komen. Dit wordt meer dan waarschijnlijk toegeschreven aan het simpele feit dat een massage kan helpen om stress te verminderen door uw geest en lichaam te helpen ontspannen. Als u in staat bent, schiet dan voor het verkrijgen van een massage minstens twee keer per week.

 

Zorg ervoor dat uw massageruimte zo stil mogelijk is en vrij van lawaai. Het is moeilijk om te ontspannen als u moet luisteren naar verkeerslawaai in het gebied waar de massage plaatsvindt. Indien nodig moet u een rustige locatie vinden of uw massages doen op momenten dat er niet veel lawaai is. Dit zal uw algemene gemoedstoestand tijdens de ontspanning zeker ten goede komen.

 

Geneeskunde kan helpen, het elimineert niet altijd de diepste pijn die je voelt in je botten. Massages zijn een geweldige manier om de flexibiliteit te vergroten, je bloed te laten stromen en je gewrichten soepeler te laten worden.

 

Denk aan het krijgen van een masseuse die naar uw huisbezoeken kan komen. Veel freelance berichttherapeuten zijn in staat om geld te besparen door naar hun cliënten te reizen in plaats van een kantoorruimte te verhuren; ze reizen gewoon van cliënt naar cliënt. Deze reizende massagetherapeuten zijn over het algemeen veel betaalbaarder dan degenen die naar hen toe moeten reizen.

Gebruik een goede massagetafel

Wees niet bang om je massagetafel te gebruiken – zeg wat je wilt. Sommige therapeuten kunnen te hard zijn, terwijl anderen niet aarzelen om het hen te laten weten. U geeft uw geld uit, dus vraag hen om te doen wat u wilt.

 

Ben je op zoek naar een goede massagetafel? Het kan vrij lastig zijn om deze te vinden. Gelukkig zijn er genoeg vergelijkende blogs online waarin alle massagetafels vergeleken worden.

Goede techniek

Probeer de techniek van het knuffelen van de beer te gebruiken als je schouderspanning hebt. Wikkel je armen gewoon om je borst om een X-configuratie te maken. Plaats een hand op uw schouders en geef uzelf een goede wrijving. Dit is een perfecte massage voor jezelf wanneer je maar wilt.

 

U kunt daadwerkelijk een voetmassage geven door gebruik te maken van een bekende truc van sporters. Rol de voeten op een tennis- of golfbal. Beweeg je voeten over de bal van hiel tot teen en van zij tot zij. Concentreer je op het meest gevoelige gedeelte van de boog.

 

Als u van plan bent om uw hele lichaam te masseren, maak dan uw voeten grondig schoon voordat u begint. Een grondige reiniging vooraf is zeer gunstig!

 

Wees niet verlegen om te praten als je een massage krijgt.

 

Na het eten moet u zich laten masseren, waarbij u uw beide handpalmen op uw buik legt en ze beweegt. Dit helpt bij de spijsvertering en duwt het voedsel gemakkelijker langs de darmen.

 

Prenatale massage is zeer nuttig voor elke zwangere vrouw. Dit helpt u zich beter te voelen en verhoogt de hoeveelheid bloed die uw baby gezond kan blijven. Baby’s groeien sneller bij moeders die een prenatale massage hebben gehad.

 

Je moet weten wat je mogelijkheden zijn voordat je een massage krijgt. Er zijn veel verschillende massagetechnieken en sommige van deze methoden kunnen niet goed werken met je lichaam of eventuele verwondingen die je hebt.

Conclusie

Massage is therapeutisch, of je nu geeft of krijgt. Gebruik de tips die je net hebt gelezen om een uitstekende massage te krijgen. De huidige technieken zijn belangrijk, dus blijf op de hoogte.